Regel uw e-visum online!

voor Turkije.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Informatie over Turkije 
Hoofdstad Ankara
Officiële landstaal Turks
Regeringsvorm Republiek
Aantal inwoners Turijke 80.700.000
Aantal Nederlandse bezoekers per jaar +/- 800.000

Voor uw reis naar Turkije heeft u een geldig visum voor Turkije nodig. Dit visum kon u in het verleden alleen op de luchthavens of bij andere grensposten kopen. Op de luchthavens stonden lange rijen en u moest lang wachten op uw visum. Vanaf nu is het alleen nog mogelijk om voorafgaand aan uw reis uw e-visum voor Turkije online aan te vragen. Dit e-visum kunt u online aanvragen bij YourVisa voor slechts € 27,50 incl. BTW.

E-visum voor Turkije online aanvragen


Uw e-visum voor Turkije online aanvragen kunt u op een veilige en betrouwbare manier doen bij YourVisa. Op die manier bent u verzekerd van een mooie en zonnige reis naar Turkije!

Het e-visum aanvragen kan bij YourVisa in drie duidelijke stappen:

Stap 1 - Visum Turkije aanvragen

Op het aanvraagformulier van YourVisa kunt u uw gegevens invullen. Het gaat hier bijvoorbeeld om de nationaliteit, geboortedata en het documentnummer van uw paspoort.

Stap 2 - Uw e-visum veilig betalen

Als u de aanvraag voor uw e-visum heeft ingediend kunt u op een veilige manier betalen met iDeal. Als de betaling voltooid is ontvangen wij uw aanvraag en kunnen wij voor u aan de slag om uw visumaanvraag in orde te maken.

Stap 3 - Ontvang uw e-visum voor Turkije

Als we de aanvraag en betaling ontvangen hebben zullen we de aanvraag in werking stellen en ontvangt u binnen 2 werkdagen uw e-visum voor Turkije en kunt u op reis!

Kenmerken van een e-visum voor Turkije


  • Met een e-visum van Turkije kunt u meerder malen in- en uit het land reizen (multiple-entry visum). Bij een oversteek naar een Grieks eiland hoeft u dus niet opnieuw een visum te kopen.
  • Het e-visum is 180 dagen geldig, van deze 180 dagen mag u maximaal 90 dagen in het land verblijven.
  • Als u de Nederlandse nationaliteit geniet heeft u alleen uw identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) nodig om een e-visum voor Turkije aan te vragen.

Ik wil langer in Turkije verblijven dan mijn visum toelaat

Als u langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven dan dient u een aanvraag in te dienen bij één van de lokale politiebureaus. Voor andere doeleinden (werk, studie etc.) heeft u een ander visum voor het land nodig. Deze kunt u aanvragen bij een Turkse ambassade of Turks consulaat.