Handies

YourVisa Menu

  info@yourvisa.nl  +31 (0)76 581 6597
Regel Uw Visum Voor China Via YourVisa!
Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar
Lees Meer  

Start uw aanvraag


Visum China

Start uw visumaanvraag!

Om een visumaanvraag te starten dient u een bestelling te plaatsen in onze webshop. Hier downloadt u ons orderformulier en een gedetailleerde uitleg over alle visumvereisten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen!

Start Uw Aanvraag!
YourVisa orderformulier
Visumformulier China
Werkgeversverklaring
Privacyverklaring
Paspoort
Kopie paspoort
Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement
YourVisa orderformulier
Visumformulier China
Garantiebrief
Privacyverklaring
Paspoort
Kopie paspoort
Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement
Uitnodiging
Business License
Aanvraagperiode - Het visum voor China kan niet eerder dan 90 dagen voor uw inreis in het land worden aangevraagd.
Visum voor een kort verblijf - Bent u op doorreis naar een ander land, dan kunt u als Nederlander of Belg bij een tussenlanding in Peking, Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Liaoning, Tianjin and Hebei voortaan zonder visum maximaal 144 uur in de betreffende stad verblijven. Dit geldt dus niet voor retourvluchten van en naar Nederland/België.
Geldigheid visum
  • Met een Single Entry visum kunt u tot maximaal 30 dagen in China verblijven.
  • Met een Double Entry visum kunt u per entry niet langer dan 30 dagen in China verblijven.
  • Zakelijk is het mogelijk om een Multiple Entry visum aan te vragen. Hiervoor dient u aan te kunnen tonen dat u de afgelopen 12 maanden minimaal 3 keer zakelijk naar China bent afgereisd.
  • Een studentenvisum voor China is altijd een single entry visum en hiermee kunt u maximaal 180 dagen in China verblijven.
Eerdere reizen naar Turkije - Bent u in Turkije geweest en hebt u hiervan stempels in uw paspoort staan? In dit geval kunt u als een “bespreekgeval” beoordeeld worden. Hierdoor kan het gebeuren dat uw visumaanvraag langer duurt en dat u in persoon naar de ambassade zult moeten voor een interview.
Stage bij een Chinees bedrijf - Voor stagiairs gelden andere regels en richtlijnen als de stage bij een Chinees bedrijf plaatsvindt. Het visum moet dan rechtstreeks bij het “China Visa Application Centre” in Den Haag worden aangevraagd.
Verzendmethoden - Wij raden u aan alle benodigdheden in een stevige envelop te stoppen en middels aangetekende post of per koerier op te sturen naar YourVisa. YourVisa stuurt uw documenten per PostNL (aangetekend) of koerier retour, tenzij u ervoor kiest om de documenten af te halen.
Printinstellingen - Let op dat u alle formulieren eenzijdig uitprint, dus één vel papier per pagina. Dubbelzijdig afgedrukte documenten worden helaas niet geaccepteerd door de ambassades.