Regel uw visum online!

voor China.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Vereisten Toeristenvisum ChinaVereisten Zakenvisum China
Digitaal ingevuld visumformulier voor China Digitaal ingevuld visumformulier voor China
Paspoort Paspoort
Kopie paspoort Kopie paspoort
Kopie ID-kaart (Belgische nationaliteit) Kopie ID-kaart (Belgische nationaliteit)
Pasfoto Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement Pasfoto
Werkgeversverklaring (Belgische nationaliteit) Uitnodiging van het bedrijf in China
Reisschema Reisschema
Bankafschrift (in geval van werkloosheid)  
 

Gemakkelijk uw visum voor China aanvragen

Als u naar China reist dan hebt u een visum nodig. Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor China aanvragen. Zowel voor uw zakenvisum voor China, als uw toeristenvisum voor China kunt u bij ons terecht. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen! Het visumformulier en een gedetailleerde uitleg vindt u in het aanvraagpakket dat u kunt downloaden in de laatste stap van onze webshop.

Toeristenvisum China

Als u als toerist naar China reist dan is een toeristenvisum een vereiste. Bovendien is het belangrijk dat u naast uw visum ook een paspoort heeft dat nog minimaal zes maanden na het aflopen van uw visum geldig is.

Een Single Entry visum voor China heeft een geldigheid van maximaal 30 dagen. Een Double Entry visum voor China heeft een maximale geldigheid van 2 x 30 dagen. Let op dat wanneer u naar Hong Kong reist, u een Double Entry visum voor China nodig hebt als u na Hong Kong China weer in wilt. Als u als Nederlander of Belg minder dan 72 uur in Peking of Shanghai verblijft en op het desbetreffende vliegveld geland bent, hebt u geen visum nodig.