Regel uw visum online!

voor Thailand.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Vereisten Toeristenvisum ThailandVereisten Zakenvisum Thailand
Ingevuld visumformulier voor Thailand Ingevuld visumformulier voor Thailand
Paspoort Paspoort
Pasfoto Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement Bewijs van uw reisarrangement
Travelplan Uitnodiging van de uitnodigende partij
Werkgeversverklaring (bij Multiple entry-visum) Garantiebrief van uw werkgever
Bankafschrift (bij O-visum) Bewijs bedrijfsregistratie
  Reisschema (bij Multiple Entry 1 jaar)
  Inschrijvingsbewijs KvK (bij Multiple Entry 1 jaar)
 

Gemakkelijk uw visum voor Thailand aanvragen

Als u naar Thailand reist dan hebt u een visum nodig. In sommige gevallen kunt u uw visum voor Thailand ter plekke verzorgen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • U verblijft korter dan 30 dagen in Thailand.
  • U heeft een bewijs van uw terugreis vanuit Thailand.
  • U komt per boot of vliegtuig het land binnen.
  • Als u over land Thailand in reist dan krijgt u een visum voor maximaal 15 dagen.
Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor Thailand aanvragen. Zowel voor uw zakenvisum voor Thailand, als uw toeristenvisum voor Thailand kunt u bij ons terecht. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen! Het visumformulier en een gedetailleerde uitleg vindt u in het aanvraagpakket dat u kunt downloaden in de laatste stap van onze webshop.

Toeristenvisum Thailand

Als u langer dan 30 dagen naar Thailand op reis gaat dan is het nodig om uw visum voor Thailand van te voren aan te vragen. Het niet aanhouden van een geldig visum voor Thailand is een strafbaar feit. Als u geen, of een ongeldig visum aanhoudt, dan kunnen de autoriteiten u arresteren. Meestal komt u er met een schikking vanaf, maar om ongemakken te voorkomen is het makkelijker om uw visum voor Thailand voordat u op reis gaat aan te vragen. Een Single Entry visum heeft een geldigheid van maximaal 60 dagen. Een Double Entry visum heeft een maximale geldigheid van 2 x 60 dagen.

Zakenvisum Thailand

Als u voor zakelijke doeleinden naar Thailand afreist, dan is het altijd nodig om uw visum van tevoren aan te vragen. Daarnaast dient u voor een zakelijk visum voor Thailand meer documenten aan te leveren dan voor een toeristenvisum. Het is bij YourVisa ook mogelijk om een Multiple Entry zakenvisum met een geldigheid van maximaal 1 jaar aan te vragen.

Type O-visum Thailand / Lang verblijf

Als u voor een langere tijd in Thailand wilt verblijven, dan kan het aantrekkelijk zijn om een ‘Non-immigrant Type O-visum voor Thailand’aan te vragen. Ook een O-visum voor Thailand is bij YourVisa verkrijgbaar.Een type O-visum voor Thailand is een goede oplossing als u wilt overwinteren in Thailand. Aan een O-visum voor Thailand worden wel een aantal extra eisen gesteld:
  • U bent minimaal 50 jaar oud *
  • Uw maandinkomen bedraag tenminste € 600,- per persoon of u beschikt over € 20.000,- op een spaarrekening.
  • Als u samen met uw partner gaat is een trouwboekje of bewijs van officieel geregistreerd partnerschap noodzakelijk.
*Als u jonger bent dan 50 jaar, dan komt u alleen in aanmerking voor een O-visum voor Thailand als u gehuwd bent met een Thaise of een geregistreerd partnerschap hebt met een Thaise.

Visum Thailand