Regel uw visum online!

voor Wit-Rusland.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Toeristenvisum Wit-Rusland

Zakenvisum Wit-Rusland

YourVisa aanvraagformulier YourVisa aanvraagformulier
Visumaanvraag Wit-Rusland Visumaanvraag Wit-Rusland
Paspoort Paspoort
Pasfoto Pasfoto
Bewijs van uw reis Uitnodiging

Bij een reis naar de Oost-Europese republiek Wit-Rusland is een visum een vereiste. YourVisa neemt u de zorg van een aanvraag van een visum voor Wit-Rusland graag uit handen. U kunt bij YourVisa zowel een toeristenvisum, als een zakenvisum voor Wit-Rusland aanvragen.

De eisen voor een toeristenvisum voor Wit-Rusland en de eisen voor een zakelijk visum voor Wit-Rusland komen grotendeels overeen, toch zijn er een aantal verschillen tussen de beide soorten visa. Deze verschillen staan in de tabel hiernaast overzichtelijk weergegeven.

Als u als toerist Wit-Rusland wilt bezoeken, dan is het ten eerste belangrijk dat uw paspoort nog minimaal drie maanden na vertrek uit Wit-Rusland geldig is. Daarnaast is het belangrijk dat u een uitnodiging heeft vanuit het land. Deze uitnodiging voor Wit-Rusland kunt u regelen via uw reisorganisatie. Met een toeristenvisum voor Wit-Rusland kunt u maximaal drie maanden in het land verblijven.

Een toeristen visum voor Wit-Rusland is beschikbaar in een single entry, double entry en multiple entry variant. Voor iedere variant kunt u bij ons terecht en dragen wij de zorg voor uw visum voor Wit-Rusland.

De maximale geldigheid van een zakelijk visum voor het Oost-Europese land is langer dan die van het toeristenvisum. Een zakelijk visum heeft namelijk een maximale geldigheid van één jaar. Wel is deze maximale geldigheid afhankelijk van de uitnodiging van het Wit-Russische bedrijf en de immigratiedienst van Wit-Rusland.

Let er bovendien op de maximale geldigheid wel één jaar is, maar de maximale verblijfsduur slechts 90 dagen. Met één visum is het dus niet mogelijk om een heel jaar in Wit-Rusland te verblijven. Met een multi entry visum kunt u echter wel een jaar lang het land in- en uit reizen.

Ook voor het zakelijke visum heeft u een transit visum nodig als u reist via Rusland. Dit kunt u ook via deze website in orde maken, zodat u volledig uitgerust op reis kunt naar Wit-Rusland.

Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor Wit-Rusland bestellen. Zowel voor uw zakenvisum voor Wit-Rusland, als uw toeristenvisum voor Wit-Rusland kunt u bij ons terecht. In vier overzichtelijke stappen kunt u uw visum of visa bestellen.