Regel uw visum online!

voor Rusland.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Vereisten Toeristenvisum RuslandVereisten Zakenvisum Rusland
Online ingevuld en uitgeprint visumformulier voor Rusland Online ingevuld en uitgeprint visumformulier voor Rusland
Paspoort Paspoort
Pasfoto Pasfoto
Uitnodiging Uitnodiging
Bewijs zorgverzekering Bewijs zorgverzekering
  Werkgeversverklaring
 

Gemakkelijk uw visum voor Rusland aanvragen

Als u naar Rusland reist dan hebt u een visum nodig. Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor Rusland aanvragen. Zowel voor uw zakenvisum voor Rusland, als uw toeristenvisum voor Rusland kunt u bij ons terecht. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen! Het visumformulier en een gedetailleerde uitleg vindt u in het aanvraagpakket dat u kunt downloaden in de laatste stap van onze webshop.

Toeristenvisum Rusland

Als u als toerist naar Rusland reist dan is een toeristenvisum een vereiste. Bovendien is het belangrijk dat u naast uw visum ook een paspoort hebt dat nog minimaal zes maanden na het aflopen van uw visum geldig is.

Een Single Entry visum voor Rusland heeft een geldigheid van maximaal 30 dagen. Een Double Entry visum voor Rusland heeft een maximale geldigheid van 2 x 30 dagen. Let op dat u voor een visum voor Rusland altijd een uitnodiging nodig hebt. Deze kunnen wij voor u verzorgen.

Het visumformulier van Rusland dient online ingevuld te worden via https://visa.kdmid.ru. Dit kan erg lastig zijn. Wij bieden de mogelijkheid om dit voor u in te vullen tegen een vergoeding van € 17,50 exclusief BTW per persoon.