Regel uw visum online!

voor Oezbekistan.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Toeristenvisum Oezbekistan

Zakenvisum Oezbekistan

YourVisa aanvraagformulier YourVisa aanvraagformulier
Visumaanvraag Oezbekistan Visumaanvraag Oezbekistan
Paspoort Paspoort
Pasfoto's (twee foto's) Pasfoto's (twee foto's)
Uitnodiging Uitnodiging
  Garantiebrief

Voor een reis naar de Republiek Oezbekistan in centraal Azië, hebt u altijd een geldig visum nodig tijdens uw verblijf. Op deze pagina vindt u een overzicht van de benodigde documenten voor uw visum voor Oezbekistan, bovendien worden de kenmerken voor een zakenvisum en de kenmerken voor een toeristenvisum voor Oezbekistan toegelicht.

Om in aanmerking te komen voor een visum voor Oezbekistan, moet uw paspoort minimaal nog een half jaar geldig zijn na vertrek uit het land. Bovendien heeft u een uitnodiging voor Oezbekistan nodig om het land in te komen.

De maximale geldigheid van een single entry visum voor Oezbekistan is 30 dagen. Voor een multiple entry visum is deze maximale geldigheid langer.

De maximale geldigheid van een zakelijk visum voor Oezbekistan is langer dan die van een toeristenvisum voor Oezbekistan. Met een single entry visum kunt u tot maximaal een jaar in Oezbekistan verblijven. Dit is ook zo bij de double en multiple entry visa voor Oezbekistan. Daarnaast zijn er ook visa beschikbaar met een kortere geldigheid.

Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor Oeznbekistan bestellen. Zowel voor uw zakenvisum voor Oezbekistan, als uw toeristenvisum voor Oezbekistan kunt u bij ons terecht. In vier overzichtelijke stappen kunt u uw visum of visa bestellen.