Regel uw visum online!

voor Indonesië.

Snel, voordelig, overzichtelijk, informatief en betrouwbaar.
 
Vereisten Toeristenvisum IndonesiëVereisten Zakenvisum Indonesië
YourVisa aanvraagformulier YourVisa aanvraagformulier
Visumaanvraagformulier voor Indonesië Visumaanvraagformulier voor Indonesië
Paspoort Paspoort
Pasfoto Pasfoto
Bewijs van uw reisarrangement Bewijs van uw reisarrangement
Machtigingsbrief Machtigingsbrief
  Garantiebrief
  Uitnodigingsbrief

Voor een toeristische reis naar Indonesië is het mogelijk om bij aankomst een visum voor Indonesië aan te vragen. Dit kan echter alleen als u minder dan 30 dagen in Indonesië verblijft en daarbij is er geen garantie dat u daadwerkelijk uw visum voor Indonesië zult krijgen. Ook zijn er luchtvaartmaatschappijen die eisen dat u uw visum voor Indonesië al heeft geregeld voordat u op reis gaat.

YourVisa adviseert om uw visum voor Indonesië altijd vooraf te regelen. Een visum voor Indonesië aanvragen kan veel tijd en moeite kosten. Bij YourVisa kunt u in vier stappen eenvoudig online uw visumaanvraag voor Indonesië in gang zetten. Wij nemen u graag de zorg omtrent de visumaanvraag uit handen. U kunt bij YourVisa zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Indonesië aanvragen.

De vereisten voor een visum voor Indonesië staan hiernaast weergegeven.

De maximale verblijfsduur van een toeristenvisum voor Indonesië is 60 dagen. Deze datum gaat in op de eerste datum van de reis. Het visum is 90 dagen geldig. U dient dus het land in te reizen binnen 90 dagen na afgifte van het visum voor Indonesië.

Voor Indonesië kunt u alleen een Single Entry visum voor Indonesië aanvragen. U kunt het land tijdens uw bezoek dus niet in- en uitreizen. 

Voor een zakelijk visum voor Indonesië zijn twee extra documenten nodig ten opzichte van een toeristenvisum voor Indonesië. De garantiebrief en de uitnodigingsbrief zijn twee vereisten die de Indonesische autoriteiten stellen aan de zakelijke visumaanvraag voor Indonesië.

De garantiebrief dient opgesteld te zijn door de werkgever van de bezoeker. In deze brief dient onder andere de naam van de aanvrager van het visum voor Indonesië naar voren te komen, de duur van het visum, het aantal inreizen en de brief dient gedrukt te zijn op bedrijfspapier.

De uitnodigingsbrief dient te worden opgesteld door een bedrijf in Indonesië of door de Indonesische immigratiedienst. Single Entry zakenvisa voor Indonesië dienen te worden opgesteld door bedrijven en Multiple Entry zakenvisa dienen te worden opgesteld door de immigratiedienst. De brief dient gericht te zijn aan de ambassade in Den Haag en dient onder andere de datum van in- en uitreizen te bevatten.

Bij YourVisa kunt u gemakkelijk uw visum voor Indonesië bestellen. Zowel voor uw zakenvisum voor Indonesië, als uw toeristenvisum voor Indonesië kunt u bij ons terecht. In vier overzichtelijke stappen kunt u uw visum of visa bestellen.

Visum China