Wij zijn iedere dag geopend en bereikbaar via whatsapp of per e-mail vanaf 10:00 uur t/m 22:00 uur. Onze telefoontijden zijn van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 16:00 uur. 

Ons postadres is: Pasquélaan 12, 4841GR Prinsenbeek. Ons bezoekadres is: Meerten Verhoffstraat 1 D1, 4811AR Breda. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar kantoor te komen. It is not possible to visit the office without an appointment.
SCROLL
E-visum service v.a.
€ 50,-
Budget service v.a.
€ 50,-
Standaard service v.a.
€ 75,-
Express service v.a.
€ 90,-
Telefonische ondersteuning x x x x
Ondersteuning per e-mail x x x x
Documenten zorgvuldig nakijken x x x x
Documenten persoonlijk indienen bij de ambassade x x x
Documenten persoonlijk afhalen bij de ambassade x x x
Documenten aanpassen waar nodig en mogelijk x x x
Visumformulieren worden voor je ingevuld x x x
Mogelijkheid tot invullen op kantoor x x x
Snellere afhandeling van de aanvraag x x x
Afhandeling zo spoedig mogelijk (volgens ambassade) x x
Voor meer informatie over de verschillende procedures en doorlooptijden kijk je bij onze tarieven! Bekijk de tarieven

Wat doen wij precies?

Allereerst stellen we ons de vraag: "Wat is nou eigenlijk precies een visum en hoe kom ik hieraan?". Een visum is een (tijdelijk) toegangsbewijs voor een land, welke vaak aangevraagd moet worden op locatie bij de ambassade in Den Haag en/of Brussel. Hierdoor is het aanvragen van een visum vaak tijdrovend en prijzig. De kosten voor een visum bestaan altijd uit vaste ambassadekosten en onze servicekosten. YourVisa voorziet je van alle informatie die je nodig hebt voor je visumaanvraag. Wij controleren je documenten en vervolgens reizen wij voor jou op en neer naar de desbetreffende ambassade om het visum in persoon aan te vragen. Een visum online aanvragen? Plaats dan snel je visumaanvraag in onze webshop. Vind je het lastig om digitaal je aanvraag te plaatsen, bel ons dan!
Contactgegevens
© YourVisa, Realisatie door Websentiment